5/29/2011

10 motive pentru care nu este bine sa fii singur

  1. A fii singur nu este tocmai un motiv de lauda sociala, asa cum o fac deseori multi cretini. 
  2. Sa fii singur nu e chiar o realizare personala, o chestie de notat la CV.
  3. Singuratatea nu te domina, te are, te poseda, te omoara, incet, sigur, sub forma de tortura, psihica singuratatea dupa moarte este a doua mare problema a omului.
  4. Destinul tau nu este neaparat pecetluit de al altcuiva dar daca esti singur de ce vreme, ar fii cazul sa iti pui niste intrebari.
  5. Durerea singuratatii, in timp se amplifica si poate avea acelasi impact psihologic cu durerea spirituala resimtita in momentul pierderii unei persoane dragi.
  6. Multi spun : 'Mie imi place sa fiu singur...' Hai, serios? Nu ma inebuni.
  7. Nu e bine deloc ca dimineata, cand te trezesti din pat sa te gandesti la cat te-ai culcat aseara. 
  8. Singuratatea cauzeaza depresie, depresia cauzeaza sociopatie, sociopatia cauzeaza neoautism, neoautismul cauzeaza depresie psiho-motorie, toate aceasta in cele din urma duc la moarte. 
  9. Cuvantul 'singuratate' nu ar avea nevoie de definitie, altfel am incalca principiul caci nu ar mai fii singur, ci ar fii insotit de o definitie.
  10. Va marturiseste un singuratic depresiv ca, nu tot ceea ce zboara mananca, nu tot ceea ce e roz la suprafata inseamna ca este si in esenta si va sfatuieste sa nu ajungeti ca el...nu de alta dar cum am spus, singuratatea este oposul vietii. Nu da nastere, omoara, nu ofera bucurie, ia bucurii, nu scoate oamenii din casa, ii adanceste cu capul in perna depresiva a personalitatii, nu ofera un  trai lung, ci scade sansele individului de a ajunge la o varsta decenta cu fiecare zi in care trece, se instaleaza, se cimenteaza in suflet si o data betonata, ea poate fii eliminata tot prin distrugere. Paradoxal...Fiecare intelege ce vrea :) Eu nu stiu ce am de facut, ma las in voia destinului si asa destul de cretin incat sa mi se dezvaluie.