3/16/2011

Nu ma pot abtine...

when I look into your eyes,
I can love you to forever.

Manual ''Despre viata si alte cacaturi'' - Lectia 1 : douapuncteics

Aproape fiecare om se afla in cautarea partenerului ideal perfect pentru el si doar putini sunt cei ce cred ca l-au gasit. Partenereul ideal, asa zisul suflet pereche, este cel cu care ai o relatie prin care amandoi va puteti dezvolta optim. Aceasta nu este doar legatura dintre doi oameni, ci legatura dintre doua suflete (blablabla), cu toate consecintele care reies de aici, pentru viata impreuna si pentru iubire. 
Imi voi gasiacest partener cu ajutorul sufletului, dincolo de roluri si asteptari. El va fi pentru mine o ''cale spre paradisul interior'' mult cautat dealtfel de mai toata lumea. Il iubesc pentru ceea ce este si nu pentru ceea ce ar putea fi sau ce ar trebui sa fie conform opiniilor mele subiective. Scopul unui parteneriat de suflet, al unui bizniss spiritual este ca eu sa fiu in intregime multumit si sa fiu eu insumi si sa il ajut pe celalalt prin aceasta sa se elibereze de tiparele, stereotipiile si sentimentelor, tipare ce ne trag mereu inapoi spre latura inutila a asteptarilor si a rolurilor. 
Ca parteneri de suflet traim o iubire ce ofera libertate si care creeaza vastitate pentru dezvoltare ambilor parteneri. Ea este drumul pavat cu incredere care duce la adevarul propriu si pe care trebuie sa il urmam intocmai. Libertatea nu inseamna sa ii lasam celuilalt libertate in orice forma, ci sa ramanem noi insine liberi, fara a avea nevoie de ceilalti. Si, abia atunci vom fi alaturi de partenerul nostru pentru ca dorim asta, nu pentru ca trebuie.

ZOSO S-O LUAM PE MATA .

...stii tu de ce.