4/20/2011

Never be alone.

Asa si? Pai nimic, ce sa fie...Afara e misto, in America e misto, in general multe lucruri sunt misto zilele astea si ma intreb de ce. Nu cred ca are legatura cu postul pastelui caci iata ca, inca o data stiinta palpabila invinge si doboara mit dupa mit, idee dupa idee, conceptie dupa conceptie si alte chestii create de niste baietii destepti cu mii de ani in urma in simplul scop de a manipula masele pentru foarte multa vreme si a detine un control relativ stabil asupra lor.Unii ii spun religie, mie imi place sa ii zic o 'caterinca spirituala' care tine milioane de oameni in suspans si la picioarele 'creatorului' sau 'creatorilor'...In fine. Fiecare crede ce vrea si face ce vrea. E o lume libera. Si fiecare sfarseste exact in felul in care si-a trait viata. :)
Deah. Singur. Si da si nu. Depinde de cum privesti situatia. Daca vrei sa crezi ca esti singur chiar si cu o suta, o mie de persoane in jurul tau, tu te vei simti singur. Daca vrei sa crezi ca nu esti singur desi nu ai mai pe nimeni langa tine, vei crede ca ai lumea la picioare si ca te ajuta oricine, oricand. Deci, cum e mai bine? Pai perfect ar fi 50-50 dar nu e chiar asa. 
Asa ca ia scoateti pe birou o foaie, un creion si puneti mintea in stanga, inima in dreapta(pe masa) luati ratiunea si asezati-va cu fundul pe ea iar pe spate sa fie bine coscobita intelepciunea ca o pernuta confortabila pentru o relaxare profunda. Acum revenind la foaie si creion, notati ce doriti de la viata sau ce credeti ca doreste viata de la voi. :)

Be back soon :)