5/02/2011

10 motive pt. care ar trebui sa luati 'iubirea' si sa v-o bagati direct in cur :)

  1. Cand iubesti, nu stii daca sentimentul e reciproc, deci permanent va fi o stare de ambiguitate.
  2. Ai chef sa iesi afara, iubita/iubitul nu vrea, deci simplul fapt ca o iubesti te va tine in casa, sau daca esti destept vei iesi nestingherit.
  3. Iubirea nu exista. E doar o caterinca inventata ca sa tina ocupati prietenii. De cate ori auzim textul: 'Noi ne iubim...' sau 'Suntem facuti unul pentru celalalt'. Sa mori tu :) Si cu divortul asta brusc ce este ?
  4. A sa zicem 'iubi' nu inseamna neaparat sa stai sub un pod si sa privesti Luna. 
  5. Sa fi 'iubit' nu e tocmai un fapt sigur, posibil ca fizica mecanica.
  6. 'Iubirea' va duce intr-un final la moarte sau suferinta. (intr-un fel sau altul). Cazurile care nu duc la un final tragic sunt o exceptie, asa cum orice lege din fizica are o exceptie a ei. 
  7. Depinde de tine daca vrei sa mananci 'iubire' sau cacat pe paine. Mai bine al doilea, ca e bio.
  8. In 'iubire' nu iti garanteaza nimeni succesul, in moarte stii o treaba :)
  9. Sa fi tradat e cel mai mare 'succes' al sentimentului. S-a intamplat exact cum trebuia. Te-ai indragostit, ai 'iubit', te-a fraierit rezulta ti-ai luat teapa.
  10. Daca inghiti vrajeala din mesajul de 'noapte buna' si cel de 'buna dimi' inseamna ca nu ai inteles nimic si ca in continuare vei duce o viata de mediocru, aparent latino lover si vesnic dorit si indragostit...asta pana cand iti cade o piatra in cap (sau te calca combina, dupa caz) si te trezesti la realitate. Adica tot cam e e afara, pe strada. Nu numai 'iubire', devotament, respect si corectitudine etc.etc. clisee imbecile. :)