4/21/2011

Johnny Bravo

Wuu. Deja vu. Suna...mistic si complicat. Eh, fiecare dupa capacitatile sale. Relativ este simplu, sau cel putin asa cred eu. 
Deja vu sau sindromul 'am mai fost/trait/vazut asta', o chestie destul de intalnita la multi oameni si foarte interesanta. Este un fenomen psihic dar si senzorial adica, un fenomen din cadrul celor rare. Apare din neant poate dura de la cateva secunde la minute bune si cel mai cel mai nasol este ca oricat ai incerca sa schimbi ceea ce 'ai vazut' alta data, este pur si simplu imposibil si teribil de frustrant in acelasi timp. Si o explicatie logica ar fi ca poate nu trebuie schimbat nimic si dimpotriva trebuie urmat intocmai. 
Eu cred ca un deja vu ne arata de fapt ca urmam calea potrivita si ca sentimentul ce apare de familiar desi nu am mai fost vreodata in acel loc sau vorbit cu acea persoana ne spune ca drumul destinului este cel bun. Si sa speram ca drumul acesta, al destinului nostru nu este acelasi ca si drumurile publice din tarisoara noastra ca altfel e wai de steaua noastra. :)

P.S Johnny Bravo nu are absolut nicio treaba cu deja vu. Mi-a venit pe moment.
Be back soon.:)