4/19/2011

Don't phunk with my heart.

Spuneam ca iubirea e neconditionata, infinita, sincera bla bla bla. Toata suita de clisee, conventionale si cretinoide. 
Si daca ceasul ticaie, viata se duce, anii trec, timpul se joaca, vorbele dor si oamenii vin si pleaca, totul este permanenta schimbare, nimic nu dispare, nu se consuma, totul se  transforma mai departe. Si daca cerul e albastru, iarba e verde, apa e uda, iarna nu-i ca vara si toate aceste lucruri bilaterale, unice dar permanent duale prin constructie si esenta vor fi mereu in contradictie...noi vom fi mereu in antiteza cu noi insine. Ducem de-a lungul vietii actuale o lupta interna cu noi insine si la final va fi un singur invingator. Tu. :) 
Timpul e relativ pentru mine, pentru tine, pentru el sau ea, pentru noi toti. Asadar tot ce face parte din timp este prin logica deductie relativ. Un simplu zambet este relativ. Acelasi lucru se aplica si sentimentelor, starilor sau trasaturilor de caracter. 
In fond, ceasul ticaie pentru fiecare in alt fel. Frumos...


be back soon :)

Tu.

Tu esti totul pentru mine. Tu esti sau ai vrea sa fi. Tu ai fost sau vei fi. Tu unde erai cand am avut nevoie de tine, tu nu erai. Tu, de fapt erai cu altcineva si eu eram singur. In fine...Tu mereu ai facut asta, iar eu mereu te-am iertat. Tu tot timpul ai de comentat la altii dar niciodata nu te uiti la tine. Tu te crezi atotputernic si stapanul timpului si tot tu intarzii mereu in locuri si scapi lucruri din mana. Tu ai avut si ai impresia ca totul se invarte in jurul tau, ca soarele rasare ca existi tu, ca luna apare ca te culci tu si ca iarba e verde si apa e uda ca sa iti bati tu joc de ele. Tu te urci cu dreptul in autobuz crezand ca vei gasi loc pe scaun si ca iti vei face ziua buna. Tot tu bagi in tine ca in spital la shaorma (ca nu ai bani de un fast food adecvat) si culmea tot tu te duci nestingherit la sala.Tu ai 'smartphone' si multi bani dar minte putina spre deloc...Intrebare : Cine esti tu? :)